Blodprøver og andre prøver til laboratoriet, afhentes af sygehusets portør mandag til torsdag kl.10.50 og kl. 15. Vær opmærksom på at vi lukker tidligt fredag, så der er sidste tid til blodprøvetagning og indlevering af urinprøver senest kl. 10.45.

Sundhedstjek / helbredstjek aftales direkte med lægen, da det er individuelt hvad der er relevant.

Årskontrol (når du får medicin) aftales på telefonen i sekretariatet eller ved konsultation.

1. maj afhentes ikke prøver til laboratoriet, hvorfor vi ikke kan tage blodprøver denne dag.

Blodprøve-svar

Hvis du har fået taget blodprøve her i lægehuset, og blodprøven er bestilt fra sygehuset eller en speciallæge, skal du selv kontakte sygehus eller speciallæge, for at få svar på din blodprøve.

Er blodprøven bestilt af egen læge (her i huset), kan du med fordel skrive i e-portalen og spørge efter svar eller kontakte din læge i lægens telefontid fra kl. 8-8.50. Der kan også aftales en video konsultation med lægen.

Når vi sender prøvesvar ud via eportalen fra vores lægejournalsystem, er vi blevet opmærksomme på, at det kan være svære at forstå og tyde. Det beklager vi. Det bliver desværre meget omstændeligt, hvis vi skal skrive det hele til hver enkelt af jer. Derfor bliver vi nød til at fortsætte med at sende dem som vi gør nu. Hvis I får en besked, hvor der ikke er skrevet noget omkring jeres prøvesvar, altså der kun er prøvesvaret der står i mailen, er det fordi prøverne er helt normale. Hvis I skal være opmærksomme på noget, eller at vi har behov for at lave fx en ny prøve, vil vi skrive dette til jer.

Selve prøvesvaret kan også ses på sundhed.dk eller i app’en ‘Min Læge’